• Hjem
  • Konsulenter

Konsulenter

Vores konsulenter besidder en stor viden om og erfaring med de produkter, som vi arbejder med. Vi kan tilbyde konsulentassistance på timebasis, fast pris eller med klippekort. Du kan læse mere om vores priser på vores side omkring priser og estimater på konsulentydelser.

Som udgangspunkt kan vi tilbyde konsulentassistance i alle de produkter, vi afholder kurser i.

Opgaverne kan være alt fra opbygning af skabeloner, grafer, dashbords, automatisering med VBA, Power BI løsninger, installering og optimering af servere on-premis eller Azure, programmering i C# og meget meget mere.

Vi kan også tilbyde decideret systemudvikling. Sidder du med en god idé eller et oplæg til et nyt system, kan du altid få et uforpligtende møde med en af vores erfarne konsulenter. Efter mødet modtager du et tilbud med forslag til en projektplan. Projekttilbuddet kan derefter bruges som beslutningsgrundlag for, om der er et realistisk forhold mellem den estimerede tid/pris og behovet for systemet.

 Vi kan bl.a. tilbyde konsulentydelser i Excel, Word, SharePoint, PowerApps, Access, Outlook, Project, PowerPointVBA, Office 365, SQL Server, Business IntelligenceAzure, .NET, Hyper-V, PowerShell, Windows Server og Power BI.

 

Få en uforpligtende samtale

Uanset dit behov, stort eller småt, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale om muligheder inklusiv estimeret økonomi.

Chat  Klik for at chatte!

Ring til os +45 33 14 71 44

 Send os en mail  info@4d.dk 

Kontaktoplysninger

 
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K