Academy kurser

Academyuddannelserne samler det bedste og mest relevante indhold fra en række af vores kurser og de strækker sig typisk over 2-4 måneder med 10-20 kursusdage - afhængigt af hvilken uddannelse, du vælger. Academyuddannelserne er opdelt i moduler og bygget op omkring både generelle og specifikke emner, som - samlet set - vil give dig en stor specialistviden. For at få det optimale udbytte bør du have mulighed for at arbejde med relevante opgaver og projekter hele vejen igennem uddannelsesforløbet. Det er altafgørende for et godt karriereforløb at du skaber dig et fagligt netværk. Uddannelserne giver dig adgang til at netværke med andre, der har samme faglige interesser og kompetencer som du, samt at netværke med undervisere og ansatte i 4D.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Academy kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Academy kursus her og book din dato allerede i dag.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K