Webinarer

Hvorfor webinarer? 

På papiret kan webinarer være en rigtig god ide, der på mange måde løser rigtige mange praktiske udfordringer i forhold til formidling af viden, når der er mange medarbejdere, der er spredt på flere lokationer.  

Vi har en del erfaring med at lave webinarer for vores kunder, og det kan være en god løsning så længe, at der er en grundig forventningsafstemning og en række forhold, der skal tænkes ind. 

Normalt anbefaler vi kun webinarer til kunder, der ikke kan samle deres folk på et sted, så vi enten kan lave hands-on eller seminartræning. Derudover er det primært inspiration og let træning fx opgraderings, funktionalitets- og samarbejdsproduktivitetstræning.  

Kendetegn ved webinarer

Seminarer er primært envejskommunikation, hvor instruktøren fortæller og viser på skærmen. Deltagernes primære opgave er at følge med og prøve at "mappe" den nye viden til deres eksisterende. Det er meget svært at få energien og nærværet fra hands-on og seminarer frem på et webinar. Derfor skal indhold være knivskarpt, kort og relevant, da deltagerne ellers begynder at lave noget andet i stedet for at følge med. 

Vi har en række tips og tricks, som vi har udviklet med vores erfaring, der kan være med til at sikre et højere udbytte af den enkelte webinarsession. Dem plejer vi at gennemgå med kunden, når vi laver en forventningsafstemning i forhold til den konkrete case. 

Ligesom ved seminarer, er det vigtigt, at der bliver tænkt en samlet løsning, hvor deltagerne efter webinaret får adgang til understøttende og supplerende materiale, så de har noget at støtte sig til, når de kommer tilbage og vil omsætte den nye viden til praksis.

Praktisk 

Vi kan levere vores materialer i fysiske mapper, elektronisk som PDF og på video i små moduler. Endvidere kan vi tilbyde relevante opgaver med adgang til videoløsninger, så den motiverede medarbejder, der gerne vil udforske på egen hånd. 

Webinarer ikke blive for lange, så vi laver normalt kun webinarer på ca. 1-2 timer. Det maksimale antal deltagere på et webinar er primært begrænset max antallet på den valgte webinarsoftware løsning.  

Med den rette forventningsafstemning kan vi - som udgangspunkt – afholde indhold fra alle vores kurser som webinarer. 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

 
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K