Træningsformer

Hands-on

Hands-on kurser, også kaldet klasseværelsestræning, har eksisteret i mange år. Der er typisk én instruktør og maksimalt 10 kursister på et hold. Det er learning-by-doing, hvor læreren gennemgår et emne og efterfølgende får kursisterne "hands-on" til at prøve selv. Hands-on træning er ideelt, når du virkelig skal lære noget nyt, hvad vi kalder et kompetenceløft.

Læs mere Hands-on kurser

Workshops

Workshops er for virksomheder, der vil lære og sparre internt samtidig. Det kan fx være i forbindelse med projekter, hvor en styregruppe skal klædes på til at kunne udarbejde virksomhedens fremtidige strategi og procedurer for anvendelse af et program eller app. Workshops kan være både som Hands-on og i seminarform. Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan en Workshop måske er lige det, som I har brug for.

Seminarer

Seminarer er meget populære, da det er en effektiv og skalerbar løsning, når der er mange på samme lokation, der skal have ny eller opgraderet viden på en inspirerende måde. Vi bruger primært seminarer til opgradering og inspiration, men vi kan også dem til funktionalitets, samarbejdsproduktivitets og lette kompetenceløft.

Læs mere om vores seminarer

Webinarer

Webinarer er fantastiske på papir, men i praksis er der en række faldgrupper, som man skal navigere i. Normalt anbefaler vi kun webinarer til kunder, der ikke kan samle deres folk på et sted, så vi enten kan lave hands-on eller seminartræning.

Læs mere om vores webinarer 

Videotræning:

Vi kan bruge video i stedet for webinarer, hvis interaktivitet ikke er et behov, eller hvis der er mange sessioner, der skal gentages over tid. Video er også ideelt, hvis træningen skal ligge klar On-Demand.

Læs mere om vores videotræning 

Self-study

I visse situationer kan Self-study være den eneste rigtige løsning. Det kan også være et supplement til andre træningsformer. Det kommer meget an på den enkelte og stiller også en række krav. Vi kan alt efter produkt og behov kombinere E-Learning, video, bøger, opgaver og quiz til et Self-study træningsforløb.

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K
Kursusindgang
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K
Åbningstider
Mandag: 08.30 - 15.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag: 08.30 - 15.30
Fredag: 08.30 - 15.30

 

Kontaktoplysninger

 
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K