Hands-on kurser

Hands-on kurser, også kaldet klasseværelsestræning, har eksisteret i mange år. Der er typisk én instruktør og maksimalt 10 kursister på et hold.  

Det er learning-by-doing, hvor instruktøren gennemgår teori, og efterfølgende får kursisterne mulighed for at løse en eller flere opgaver, hvor de anvender teorien i praksis. Alle kursister har deres egen PC/device til at løse opgaverne på.

Hvorfor vælge hands-on kurser?

Denne træningsform er ideel, når du virkelig skal lære noget nyt - hvad vi kalder et kompetenceløft. Det praktiske element bidrager til, at din nye viden bedre forankrer sig mens, logikken bliver klar gennem opgaverne. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål både i forhold til at forstå, hvad der bliver gennemgået på kurset, men også i forhold til at sætte det nye i perspektiv til egne arbejdsopgaver. Der vil også være mulighed for at vidensudveksle med de andre kursister, så du kan få ideer og inspiration til praktisk anvendelse. 

Instruktørens viden samt energi virker afsmittende og motiverende, så kursisterne får lyst til at lære og blive bedre og kommer motiverede tilbage på jobbet - klar og rustet til at arbejde videre på egen hånd. 

 

Find dit kursus her
Søg

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K