• Hjem
  • Virksomhedskurser

Virksomhedskurser

Standard eller skræddersyet til jeres behov

Der er god grund til at vælge 4D A/S til at holde jeres næste virksomhedskurser, vi kan nemlig - med udgangspunkt i vores standardkurser - sammensætte indholdet på de enkelte kurser, så det passer præcist til jeres behov. Det kan vi, fordi vi har mange års erfaring i at udvikle kursusmaterialer, opgaver og data til at understøtte IT-træning, som vi kan sammensætte på tværs af programmer og apps til ét unikt kursus, der passer optimalt til jer.

Virksomhedskurser kan være opgradering, kompetenceløft, individuel effektivitet, samarbejdsproduktivitet, inspiration m.fl som vi kan levere i den eller de træningsformer, der passer bedst i den enkelte case, fx hands-on, seminar, webinar, video mv.

Vi kan afholde virksomhedskurser i vores egne lokaler i centrum af København, men vi kommer lige så gerne ud og afholder kurser i jeres lokaler.

Change Management

Ved større projekter kan vi pakke vores IT-træning ind i Change Management ydelser for at sikre, at brugerne kommer med på den bedst mulige måde, så de både individuelt og i samarbejde kan skabe god produktivitet.

Hos os får du altid:

  • Gratis rådgivning
  • Visitering og planlægning
  • Administration og service
  • Gratis hotline

 

Find dit kursus her
Søg

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K