• Hjem
  • Seminarer for virksomheder

Seminarer for virksomheder

Hvorfor seminarer? 

Seminarer er meget populære, da det er en effektiv og skalerbar løsning, når der er mange medarbejdere på samme lokation, der skal have ny eller opgraderet sin viden på en inspirerende måde.  

Vi bruger primært seminarer til opgradering og inspiration, men vi kan også bruge dem til funktionalitets-, samarbejdsproduktivitets- og let kompetenceløftstræning. 

Kendetegn ved seminarer

Seminaret er primært envejskommunikation, hvor instruktøren fortæller og demonstrerer. Deltagerne har – som udgangspunkt – ikke deres egen PC/device, så deres primære opgave er at følge med og mappe den nye viden til deres eksisterende. Som ved hands-on træning vil instruktørens viden og energi være smittende og motiverende, så deltagerne får lyst til at lære og engagere sig i seminaret. 

Det er vigtigt, at seminaret bliver tænkt som en samlet løsning, hvor deltagerne efter seminaret får adgang til understøttende og supplerende materiale, så de har noget at støtte sig til, når de kommer tilbage og skal omsætte den nye viden til praksis. 

Praktisk

Vi kan levere vores materialer i fysiske mapper, elektronisk som PDF og på video i små moduler. Vi kan tilbyde relevante opgaver med adgang til videoløsninger, så den motiverede medarbejder, der gerne vil udforske på egen hånd, kan få tilføjet det praktiske element.. 

Seminarer ikke blive for lange og indeholde for meget grundlæggende nyt, så vi laver normalt kun ½-dagsseminarer, hvis det er de samme deltagere, som er med hele vejen. 

Ofte laver vi heldagsseminarer i en virksomhed, men så vil indhold være opdelt på tid, så et Office 365 nyheder, brush-up plus tips og tricks seminar ser således ud: kl. 9-10 er Office generelt, kl. 10-11 er Outlook, kl. 11-12 er Excel, kl. 13-14 er Word, kl. 14-15 er PowerPoint.  

Vi kan afholde seminarer fra 10 til 200+ deltagere. Det maksimale antal er ofte begrænset af størrelsen af lokalet og antallet af medarbejdere, der realistisk kan samles på samme tidspunkt.  

Med den rette forventningsafstemning kan vi - som udgangspunkt – afholde alle vores kurser som seminarer. 

Hvad siger vores kunder om os?

Google reviews

På Google Bussiness har vi en score på 4,8 af 5 fordelt på 256 reviews

Trustpilot

På Trustpilot har vi en score 4,8 af 5 fordelt på 220 reviews

Se alle vores Reviews på Facebook

På facebook har vi en score på 5 af 5 fordelt på 162 reviews

Læs alle vores reviews/anmeldelser

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K