Facebook

Project kurser

Microsoft Project er et gennemarbejdet og solidt projektstyringsværktøj til den moderne projektleder. Med de indbyggede skabeloner og velkendte planlægningsværktøjer hjælper Microsoft Project projektledere og teams med at opretholde produktiviteten. Evaluer og optimer din projektportefølje, så du kan prioritere initiativer i forhold til forretningsmål og opnå de ønskede resultater. Tæt integration med Power BI giver avancerede analyser, som skaber grundlag for bedre beslutningstagning. Få indsigt i, hvordan ressourcer bruges, og samarbejd ved hjælp af integrerede værktøjer. Med forenklet opgave- og tidsstyring kan teams angive opdateringer, uanset hvor de er

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Project kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Project kursus.

Vores kursuscenter på Strøget, i centrum af København, har 10 funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdsrum og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit Project kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Project kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Project, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Project kurser.

Vi kan også tilbyde Project Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K