Visio kurser

Arbejd visuelt med Visio og lav enkelt professionelle rutediagrammer, diagrammer, organisationsdiagrammer, etageplaner, tekniske design og meget mere ved hjælp af moderne figurer og skabeloner – alt sammen med den velkendte Office-oplevelse. Visio giver mulighed for at samarbejde på diagrammer og inkludere indsigt fra alle interessenter. Og med Office 365* kan flere teammedlemmer arbejde på diagrammer samtidig. Kæd dine rutediagrammer og diagrammer sammen med data i realtid.

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Visio kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Visio kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Visio kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Visio kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Visio, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Visio kurser.

Vi kan også tilbyde Visio Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K