Videotræning

Hvorfor video? 

Videotræning står sjældent alene, men er altid supplerende til vores andre træningsformer. Video er praktisk, da den kan køres igen og igen, når som helst, af så mange brugere, som der skulle være. Der er højere krav til kvalitet af speak og flow på en video end fx webinar eller seminar, så de tager længere tid at lave. Man skal også være opmærksom på, at videoer er følsomme for ændringer i softwaren/nye versioner, men vi forsøger at opbygge vores videoer i små moduler, så en ændring i softwaren ikke – som udgangspunkt - kræver en genoptagelse af hele videoserien. 

Vi kan bruge video i stedet for webinarer, hvis interaktivitet ikke er et behov eller i kombination med webinarer, hvis der er mange sessioner, der skal gentages over tid, så vil video sikre en højere ensartethed med bedre speak og flow. Det vil i den situation primært være inspiration og let træning, fx opgraderings, funktionalitets og samarbejdsproduktivitetstræning opdelt i en række små moduler, så brugerne kan vælge af se alt eller kun det, de har brug for. 

Videoer kan også bruges som supplement til vores opgaver i relation til de enkelte kurser, så det altid er muligt at se og høre en løsning på den opgave, som man sidder med. 

Kendetegn ved videotræning

Video er envejskommunikation. Deltagernes primære opgave er at følge med og prøve at "mappe" den nye viden til deres eksisterende. Det er meget svært at få energien og nærværet fra hands-on og seminarer frem en i video. Derfor skal den være knivskarp, kort og relevant, da deltagerne ellers ikke gider at se den til ende. 

Ligesom med webinarer kræver videotræning en grundig forventningsafstemning, da det er en formidlingsform, der stiller krav til brugernes egen motivation og lyst til at lære.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

 
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K