Power BI certificeringer

Det er vigtigt, at du gennem hele din karriere tænker på at holde din viden opdateret og dokumenteret. Det kan du opnå ved at arbejde aktivt med Microsoft Certificeringer.

Hos 4D A/S har vi mange års erfaring med Microsofts certificeringer gennem vores status som Microsoft Gold Learning Partner. Vi er specialister i Business Intelligence kurser og kan derfor tilbyde dig alle de forberedende kurser i Power BI, som du skal bruge til at bestå de(n) kvalificerende Power BI tests. Vi opfylder alle krav til faciliteter, udstyr, services, instruktører og vi har moderne kursuslokaler på Amagertorv (Strøget) i centrum af København, hvor vi også har vores testcenter

Vi kan også tilbyde vores egne Academy certificeringer/uddannelser, hvor vi har samlet alt det relevante fra de forskellige produkter i en samlet uddannelse, der vil give dig det bedste afsæt for at løse dine arbejdsopgaver indenfor Power BI. Der vil ikke være en decideret test, men du vil modtage et bevis på dine opnåede kompetencer. Derudover får du også et års gratis hotline med i prisen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med din næste Business Intelligence test. Vi kan også hjælpe dig til at sammensætte en certificering i Business Intelligence inklusiv de eventuelt forberedende Power BI kurser.

Kontakt os

Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål omkring kursusindhold eller hvis du har brug for hjælp til at bestille et kursus eller en konsulent.

Ring til os +45 33 14 71 44

 Send os en mail  info@4d.dk 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K