C# kurser

C# er et elegant og typesikkert objektorienteret sprog, der gør det muligt for udviklere at opbygge en række sikre og robuste applikationer. C# er det fortrukne sprog for mange professionelle udviklere.

Vi er specialister i kurser i udvikling og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle C# kurser, der løfter dine udvikler kompetencer med C#, så du kan komme igang med at kode din næste app.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit C# kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit C# kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

p>Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard C# kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i C#, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige C# kurser.

Vi kan også tilbyde C# Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K