HTML kurser

Hvad enten du ønsker at designe dine egne nyhedsbreve eller hjemmesider, eller blot har behov for at kunne tilføje lidt ekstra liv på virksomhedens intranet, så vil du have gavn af et af vores forskellige kurser i HTML. Hypertext Markup Language (HTML) er standard markup-sproget til oprettelse af websider og webapplikationer. HTML og Cascading Style Sheets (CSS) og JavaScript udgør en triade af hjørnestensteknologier til World Wide Web

Vi er specialister i kurser i udvikling  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle HTML kurser, der løfter dine kompetencer i forhold til at lave flotte, brugervenlige og funktionelle web kompatible sider

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit HTML kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit HTML kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard HTML. kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i HTML, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige HTML kurser.

Vi kan også tilbyde HTML Workshopssom er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K