JavaScript kurser

Med JavaScript kan du lave interaktive websider. Langt de fleste websteder bruger det og alle større webbrowsere har en dedikeret JavaScript-motor til at udføre koden. JavaScript understøtter eventdrevne, funktionelle og imperative (herunder objektorienterede og prototypebaserede) programmeringsprincipper. Den har en API (grænsefalde) til at arbejde med tekst, arrays, datoer, regulære udtryk og grundlæggende manipulation af DOM, men i selve sproget indgår ikke noget I/O, som f.eks. netværks-, lager- eller grafikfaciliteter. Man er derfor afhængig af disse på det værtsmiljø, hvor det bliver afviklet.JavaScript og Cascading Style Sheets (CSS) og HTML udgør en triade af hjørnestensteknologier til World Wide Web (WWW).

Vi er specialister i kurser i udvikling  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle JavaScript kurser, der løfter dine kompetencer i forhold til at lave flotte, brugervenlige og funktionelle web kompatible sider

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit JavaScript kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit JavaScript kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard JavaScript. kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i JavaScript, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige JavaScript kurser.

Vi kan også tilbyde JavaScript Workshopssom er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K