Facebook

MVC kurser

Model-View-Controller (MVC) er en applikationsarkitektur, der opdeler en applikation i tre hovedlogiske komponenter (Separation of Concerns): Modellen (the model), Visningen (the view) og Controlleren (the controller). MVC er et webudviklings framework til at bygge skalerbare projekter.

Vi er specialister i kurser i udvikling  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle MVC kurser, der løfter dine udvikler kompetencer med MVC, så du kan komme igang med at kode din næste app.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit MVC kursus.

Vores kursuscenter på Strøget, i centrum af København, har 10 funktionelle kursuslokaler, hyggelige opholdsrum og masser af frisk luft på vores tre store terrasser.

Find dit MVC kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard MVC kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i MVC, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige MVC kurser.

Vi kan også tilbyde MVC Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K