Illustrator kurser

Med Illustrator kan du skabe logoer, ikoner, produktemballager, skilte, tegninger, typografi og illustrationer til tryk, internet, video og mobil.Du får alle de nødvendige tegneværktøjer til at lave simple former og farver om til avancerede logoer, ikoner og grafikker. Illustrator grafik er vektorbaseret software, så det kan skaleres ned til mobilskærme og op til skiltestørrelse - og altid være tydelige og smukke.

Vi er specialister i at afholde Illustrator kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Adobe kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Illustrator kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit Illustrator kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Illustrator kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Illustrator, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Illustrator kurser.

Vi kan også tilbyde Illustrator Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K