Premiere Pro kurser

Premiere Pro anvendes af: Hollywood-filmmagere, tv-editorer, YouTubere og videografer - alle med en historie på hjerte - inklusive dig. Ved at bruge integrerede og effektive arbejdsgange kan du raffinere dit arbejde uden at forlade din tidslinje . Du kan redigere optagelser i alle moderne formater, lige fra 8K til virtual reality. En bred original filunderstøttelse og enkle proxyarbejdsgange gør det let at arbejde med dine medier - også på mobile arbejdsstationer. Det er lettere end nogensinde at levere et indhold, der er optimeret til enhver skærm eller platform.

Vi er specialister i at afholde Premiere Pro kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Adobe kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Premiere Pro kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit Premiere Pro kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Premiere Pro kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Premiere Pro, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Premiere Pro kurser.

Vi kan også tilbyde Premiere Pro Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K