Skype for Business kurser

Skype er et fantastisk program til at kommunikere med - både internt og på tværs af organisationer. Møder, video, præsentationer, samtaler, broadcasts mv. Skype tilbyder mange muligheder.

Vi er specialister i Office kurser  og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Skype for Business kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Skype for Business kursus.

Vores kursuscenter ligger på Strøget i centrum af København. Vi har 13 lyse, funktionelle kursuslokaler med moderne AV-udstyr og fire hyggelige loungeområder, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks i pauserne. På vores tre store terrasser kan du få frisk luft og nyde den Københavnske atmosfære.

Find dit Skype for Business kursus her og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne Skype for Business kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser i Skype for Business, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Skype for Business kurser.

Vi kan også tilbyde Skype for Business Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K