Leje af lokale til møder

Præsentable mødelokaler

Har du behov for at leje et præsentabelt mødelokale i centrum af København til for eksempel bestyrelsesmøde, strategimøde, salgsmøde, workshops, kurser, forhandlinger, interviews med videre, så har vi et lokale til dig.Der er maksimalt plads til 10 personer rundt om mødebordet, hvor I kan sidde i stille omgivelser.

 (Vi udlejer også lokaler til IT-kurser og seminarer)

 mødelokale

Service og administration i top

Vi har mange års erfaring med afholdelse af events og håndtering af deltagere fra morgen til aften, faktisk laver vi ikke meget andet, så du kan roligt booke hos os, hvis hele bare skal være tip-top. 

Udstyr i lokalet

Vi bruger selv vores mødelokaler, når de ikke er udlejet, så vi ved præcis hvad de skal være udrustet med, for at det hele fungere.

  • 75" Samsung 4K TV
  • Input: HDMI, Mini HDMI, Apple TV, Google Cromecast
  • Wifi
  • Whiteboard i støvet glas
  • Flipover
  • Gigabit netværk (kabel)

Aircondition, frisk luft og stor terrasse

Alle vores lokaler har installeret aircondition, så temperaturen ikke stikker af. Derudover har vores lokaler masser af vinduer, så I kan få frisk luft ind og hvis det ikke er nok, så har vi også en stor hyggelig terrasse.

Forplejning og service

Når du booker hos os, så kommer I ikke til at mangle noget. Vi tilbyder derfor morgenmad med et rigt udvalg af brød, pålæg og juice, så I får en god start på dagen. Kaffen bliver naturligvis frisk brygget på vores Kontra Kaffe maskiner med frisk mælk, hvor du kan vælge mellem forskellige Café Latte, Cappuccino, Espresso, Americano, Thai latte og meget mere. I vores opholdslokaler kan du hele dagen forsyne dig selv med friskbrygget kaffe/the, sodavand eller kildevand. I kan tilkøbe frokost, som finder sted på en hyggelig italiensk restaurant blot et stenkast væk, hvor du kan vælge mellem varme retter, pasta eller salater.

 

kaffe


og se vores faciliteter 

Du er meget velkommen til at komme forbi og se vores faciliteter. Vi har åbne alle dage indenfor almindelige kontortid, men vi vil gerne have, at du booker i forvejen i forhold til vores egen planlægning.

Priser

Det er vigtigt for os, at prisen er gennemskuelig og at du ikke skal opleve, at der kommer en masse ekstra på regningen i forbindelse med din booking. Nedenstående priser dækker alt, der er beskrevet på denne side.

  • Pris for leje af lokale: 6.000
  • Pris for forplejning ex frokost pr deltager: 100
  • Pris for frokost pr person:  150

Ovenstående priser er per dag, angivet i danske kroner (DKK) og eksklusiv moms. Skulle I have nogle specielle ønsker, der giver os en ekstra omkostning, så giver vi et godt tilbud på det.

Booking

kontakt os for booking på 33 14 71 44 eller undervisning@4d.dk.

 

 

 

Få en Segway Ninebot KickScooter med, når du køber et klippekort

Ligesom vores kurser gør dig mere effektiv til IT, vil en KickScooter gøre det til transport :-) Vi fik mulighed for en god aftale på et parti Segway KickScooter ES1. Det synes vi var en sjov ide, så bestil et klippekort på min. 15 klip, opnå op til 37% rabat og få en KickScooter med i købet.

Kampagne: Få en kickscooter, når du køber et klippekort

Fakta:

* Godkendt til offientlig vej
* Maks. hastighed 20 km/t
* 11.3 kg, 25 km afstand
* App-styring, LED-lys

OBS: Så længe lager haves.