Leje af lokale til seminar

Præsentable omgivelser

Har du behov for at leje et præsentabel lokale i centrum af København til for eksempel seminar, præsentation, forlæsning med videre, så har vi lokalet til dig. 

(Vi udlejer også lokaler til IT-kurser og møder)

Service og administration i top

Vi har mange års erfaring af afholdelse af alle former for kurser og huset fyldt med deltagere fra morgen til aften, kan du roligt booke lokaler hos os, hvis alt skal være i orden.

Udstyr i lokalet

Vi bruger selv vores seminarlokal, når det ikke er udlejet, så vi ved præcis hvad der skal være, for at det hele fungerer.

2 x 75" Samsung 4K TV
Input: HDMI, Mini HDMI, Apple TV, Google Cromecast
Wifi

seminarlokalet

Aircondition, frisk luft og stor terrasse

Alle vores lokaler har indstalleret aircondition, så temperaturen ikke stikker af. Derudover har vores lokaler masser af vinduer, så I kan få frisk luft ind og hvis det ikke er nok, så har vi også en stor hyggelig terrasse.

Forplejning og service

Når du booker hos os, så kommer I ikke til at mangle noget. Vi tilbyder morgenmad med et rigt udvalg af brød, pålæg og juice, så I får en god start på dagen.

Kaffen er friskkværnet på vores Kontra Kaffemaskiner med frisk mælk, hvor du kan vælge mellem forskellige drikke, som Café Latte, Cappuccino, Espresso, Americano, Chai latte og meget mere. 

I vores opholds lokaler kan du hele dagen forsyne dig selv med friskbrygget kaffe/the, sodavand eller kildevand. I kan tilkøbe frokost, som finder sted på en hyggelig italiensk restaurant blot et stenkast væk, hvor du kan vælge mellem varme retter, pasta eller salater.

sodavand

Kom og se vores faciliteter 

Du er meget velkommen til at komme forbi og se vores faciliteter. Vi har åbne alle dage indenfor almindelige kontortid, men vi vil gerne have, at du booker i forvejen i forhold til vores egen planlægning.

Priser

Det er vigtigt for os, at prisen er gennemskuelig og at du ikke skal opleve, at der kommer en masse ekstra på regningen i forbindelse med din booking. Nedenstående priser dækker alt, der er beskrevet på denne side.

Pris for leje af lokale: 10.000
Pris for forplejning ex frokost pr deltager: 100
Pris for frokost pr person:  150


Ovenstående priser er per dag, angivet i danske kroner (DKK) og eksklusiv moms. Skulle I have nogle specielle ønsker, der giver os en ekstra omkostning, så giver vi et godt tilbud på det.

Booking

kontakt os for booking på 33 14 71 44 eller undervisning@4d.dk.