InDesign kurser

Uanset om du arbejder med trykte eller digitale medier kan InDesign hjælpe dig med at skabe iøjnefaldende layouts. Du kan designe alt lige fra brevpapir, foldere og plakater til brochurer, årsrapporter, magasiner og bøger. InDesign gør det nemt at administrere dine designelementer, og du kan hurtigt levere indholdsrige oplevelser i ethvert format - lige fra EPUB og PDF til HTML. Designprocessen bliver hurtigere og smartere hvis du anvender værktøjer, der er skabt til samarbejde.

Vi er specialister i at afholde InDesign kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Adobe kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit InDesign kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit InDesign kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard InDesign kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i InDesign, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige InDesign kurser.

Vi kan også tilbyde InDesign Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K