Facebook

SQL Server kurser

Microsoft SQL Server er et Relations-DataBase-Management-System (RDBMS), der understøtter et bredt udvalg af transaktionsbehandlinger, Business Intelligence og analyseprogrammer i virksomhedens IT-miljøer. Som databaseserver er den primære funktion at opbevare og hente data for andre softwareapplikationer. SQL Server er bygget på T-SQL.

Vi har mange års erfaring med SQL Server på højt teknisk niveau og kan tilbyde dig solide og kompetencegivende kurser i SQL Server og Business Intelligence

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit SQL Server kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit SQL Server kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard SQL Server kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser SQL Server, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige SQL Server kurser.

Vi kan også tilbyde SQL Server Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K