• Hjem
  • Microsoft certificering

Microsoft certificering

Vigtigt for dig

Du kan med en Microsoft certificering få papir på din viden og dine evner inden for relevante produkter og services. Det er vigtigt, gennem hele ens karriere, at tænke på at holde sin viden opdateret. Her er Microsofts certificeringer den perfekte løsning.

Strategisk for virksomheden

For virksomheder er certificeringer også en fordel, da du kan dokumentere over for dine kunder og samarbejdspartnere, at du har de rigtige kvalifikationer i huset.

Du kan med fordel arbejde strategisk med certificering, da det er en rigtig god måde at samle en afdeling omkring et fælles kompetenceløftende projekt, hvor certificeringen er målet.

Vi kan hjælpe

4D har mange års erfaring med Microsoft certificeringer gennem vores status som Microsoft Gold Learning Partner. Vi har vores egne erfarne instruktører og 10 moderne kursuslokaler i centrum af København, hvor vi også har eget testcenter.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med både tests og de forberedende Microsoft Officiel Courses (MOC kurser), som du skal bruge til din certificering.

Software Assurance

Hvis din virksomhed har en Microsoft Software Assurance (SA) Training Voucher (SATV) aftale, har du og dine kollegaer mulighed for at deltage - gratis - på vores åbne skemalagte MOC-kurser, ved at benytte de uddannelseskuponer/vouchers, som I har modtaget fra Microsoft. Her kan du se alle vores Software Assurance kurser.

Microsoft Certified Expert (MCE)

Microsoft Certified Expert (MCE)

MCE står for Microsoft Certified Solutions Expert og er det højeste niveau i Microsofts rollebaserede certificerings program.

Se alle vores MCE certificeringer.

Microsoft Certified Associate (MCA)

Microsoft Certified Associate (MCA)

MCA står for Microsoft Certified Solutions Associate og er det mellemste niveau i Microsofts rollebaserede certificerings program.

Se alle vores MCA certificeringer.

Microsoft Certified Fundamentals (MCF)

Microsoft Certified Fundamentals (MCF)

MCF står for Microsoft Certified Fundamentals og er det grundlæggende niveau i Microsofts rollebaserede certificerings program.

Se alle vores MCF certificeringer.

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

MCSA står for Microsoft Certified Solutions Associate og er det første niveau i certificeringsprogrammet fra Microsoft. Med dette niveau validerer du din viden og færdigheder til drift og vedligeholdelse af store platforme i et it-miljø. MCSA henvender sig til IT-professionelle, udviklere, systemadministratorer og supportmedarbejdere.

Se alle vores MCSA certificeringer.

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)

MCSE står for Microsoft Certified Solutions Expert. Med en MCSE certificering demonstrerer du dine tekniske og faglige færdigheder. Certificeringen dækker ikke kun den tekniske viden, men også en løsningsorienteret viden inden for et bestemt område.

Se alle vores MCSE certificeringer.

Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)

Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)

MCSD står for Microsoft Certified Solutions Developer. Med denne certificering validerer du dine evner til at designe og bygge løsninger, der rækker ud over de traditionelle platformgrænser.

Se alle vores MCSD certificeringer. 

Microsoft Office Specialist (MOS)

MOS: Microsoft Office Specialist

MOS står for Microsoft Office Specialist. Med denne certificering demonstrerer du, at du har avancerede evner inden for et Office program.

Se alle vores MOS certificeringer. 

Find din certificering

Ønsker du at søge efter en konkret certificering, så klik på søgeboksen.

 

Find din certificering her
Søg

 

Opnå din næste Microsoft certificering med Exam Replay

Giv dig selv bedre odds for at bestå din Microsoft certificeringstest. Med Exam Replay får du et nyt forsøg til at bestå, hvis det ikke lykkes første gang.
 
Læs mere om tilbuddet

Exam Replay

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K