• Microsoft certificering

Microsoft certificering

Vigtigt for dig

Du kan med en Microsoft certificering få papir på din viden og dine evner inden for relevante produkter og services. Det er vigtigt, gennem hele ens karriere, at tænke på at holde sin viden opdateret. Her er Microsofts certificeringer den perfekte løsning.

Strategisk for virksomheden

For virksomheder er certificeringer også en fordel, da du kan dokumentere over for dine kunder og samarbejdspartnere, at du har de rigtige kvalifikationer i huset.

Du kan med fordel arbejde strategisk med certificering, da det er en rigtig god måde at samle en afdeling omkring et fælles kompetenceløftende projekt, hvor certificeringen er målet.

Vi kan hjælpe

4D har mange års erfaring med Microsoft certificeringer gennem vores status som Microsoft Gold Learning Partner. Vi har vores egne erfarne instruktører og 10 moderne kursuslokaler i centrum af København, hvor vi også har eget testcenter.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med både tests og de forberedende Microsoft Officiel Courses (MOC kurser), som du skal bruge til din certificering.

 

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

MCSA står for Microsoft Certified Solutions Associate og er det første niveau i certificeringsprogrammet fra Microsoft. Med dette niveau validerer du din viden og færdigheder til drift og vedligeholdelse af store platforme i et it-miljø. MCSA henvender sig til IT-professionelle, udviklere, systemadministratorer og supportmedarbejdere.

Vi kan tilbyde MCSA certificeringer i Windows Server, Windows, Azure, Office 365, SQL Server, Business Intelligence og Visual Studio.

 

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)

MCSE står for Microsoft Certified Solutions Expert. Med en MCSE certificering demonstrerer du dine tekniske og faglige færdigheder. Certificeringen dækker ikke kun den tekniske viden, men også en løsningsorienteret viden inden for et bestemt område.

Vi kan tilbyde MCSE certificeringer i Windows ServerAzure, SQL Server, Business Intelligence og Enterprise Mobility Suite (EMS).

 

Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)

MCSD står for Microsoft Certified Solutions Developer. Med denne certificering validerer du dine evner til at designe og bygge løsninger, der rækker ud over de traditionelle platformgrænser.

Vi kan tilbyde MCSD certificeringerVisual Studio.

 

Microsoft Office Specialist (MOS)

MOS står for Microsoft Office Specialist. Med denne certificering demonstrerer du, at du har avancerede evner inden for et Office program.

Vi kan tilbyde MOS certificeringer i Access, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, SharePoint og Word.

 

Find din certificering

Ønsker du at søge efter en konkret certificering, så klik på søgeboksen.

 

Find din certificering her
Søg

 

Opnå din næste Microsoft certificering med Exam Replay

Giv dig selv bedre odds for at bestå din Microsoft certificeringstest. Med Exam Replay får du et nyt forsøg til at bestå, hvis det ikke lykkes første gang.
 
Læs mere om tilbuddet

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips & tricks for både Office/Adobe kurser og Microsoft tekniske kurser og certificeringer.

Kontaktoplysninger

Amagertorv 21
1160 København K