• Hjem
  • Workshops

Workshops

Informationsteknologien (IT) er i konstant udvikling. Den digitale transformation, skyen, empowering employees, modern workplace, potentialet i fornyet samarbejdsproduktivitet og behovet for at kunne tiltrække de nye og topeffektive digitale medarbejdere driver udviklingen.

Hermed opstår naturligt behovet for at få uddannet medarbejderne, så de kan følge med, arbejde sikkert og effektivt i en ny digital verden uanset om det er ledelse, IT eller slutbrugere. Der er store forventninger til de enkelte medarbejdere. Hos 4D A/S udvikler vi løbende nye produkter og services, der på bedste vis klæder medarbejderne på til fremtidens arbejdsplads.

Derfor kan vi tilbyde målrettede workshops, hvor forløb, indhold og varighed aftales individuelt mellem jer og en af 4D’s erfarne instruktører/konsulenter. I en workshop er der typisk ikke et decideret opgavesæt; men der tages udgangspunkt i virksomhedens egne data og konkrete opgaver fra dagligdagen løses og diskuteres under forløbet. Indholdet i en workshop afspejler derfor virksomhedens helt specifikke ønsker og det er typisk også muligt at diskutere og løse de nye opgaver og problemstillinger, der typisk opstår under forløbet.

Prisen for en workshop er fast pr. dag og inklusiv den standardtid som instruktøren skal bruge til forberedelse af indhold. Skal vi udvikle specielt kursusmateriale eller sætte os ind i komplicerede datamodeller, programmer, løsninger eller andre opgaver, der tager tid, inden kursusstart, så kan der komme et tillæg til den angivne dagspris. Dette vil vi naturligvis oplyse om og få accept på inden vi går i gang.

Vores workshops afholdes – som udgangspunkt - hos Jer, men vi kan afholde den hos os mod et tillæg for lokale og forplejning. Dato(er) aftales direkte med vores kursus administration.

Eksempler på emner til en workshop kan være:

  • Excel: Formatering og validering af data
  • Power BI: Udvikling af rapporter baseret på Kuber

På denne måde I mulighed for at tilknytte instruktøren/konsulenten til jeres projekt efterfølgende og på den måde få nem ad-hoc tilgang til løbende kvalificeret sparring og hjælp.