PowerPoint certificeringer

Det er vigtigt, at du gennem hele din karriere tænker på at holde din viden opdateret og dokumenteret. Det kan du opnå ved at arbejde aktivt med Microsoft Certificeringer.

Hos 4D A/S har vi mange års erfaring med Microsofts certificeringer gennem vores status som Microsoft Gold Learning Partner. Vi er specialister i Office kurser og kan derfor tilbyde dig alle de forberedende kurser i PowerPoint, som du skal bruge til at bestå de(n) kvalificerende tests i PowerPoint. Vi opfylder alle krav til faciliteter, udstyr, services, instruktører og vores moderne kursuslokaler ligger på Amagertorv (Strøget) i centrum af København, hvor vi også har vores testcenter

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med din næste Office test. Vi kan også hjælpe dig til at sammensætte en certificering i Office inklusiv de eventuelt forberedende PowerPoint kurser.

Kontakt os

Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål omkring kursusindhold eller hvis du har brug for hjælp til at bestille et kursus eller en konsulent.

Ring til os +45 33 14 71 44

 Send os en mail  info@4d.dk 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K