Konsulentydelser i Windows Server

4D har stor erfaring med Windows Server og tilbyder konsulentydelser på timebasis leveret af vores certificerede konsulenter.

Microsoft Server er grundstammen i de fleste serverrum, og derfor har du sikkert på et tidspunkt haft udfordringer med en eller flere services. Hos 4D har vi i mange år arbejdet med Microsoft Server og kan derfor tilbyde konsulentassistance og rådgivning til implementering af de fleste services, som kan køre på en Microsoft Server (både fysisk og virtuel). Vi kan tilbyde assistance på følgende punkter: Active Directory Certificate Services, Active Directory Domain Services, Active Directory Rights Management Services, DHCP, DNS, Hyper-V, Remote Desktop Services, Windows Deployment Services, BitLocker, Failover Clustering, WSUS og IIS.

De fleste har installeret en Microsoft Server på et tidspunkt, men er den konfigureret rigtigt? Mange services på en Microsoft Server er konfigureret til at virke "out of the box", men ikke altid lige fornuftigt, så måske skal du have et sæt friske øje til at se på det, der er installeret, eller have konfigureret nye services på nye servere.

Få en uforpligtende samtale

Uanset dit behov, stort eller småt, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale om muligheder inklusiv estimeret økonomi.

Chat  Klik for at chatte!

Ring til os +45 33 14 71 44

 Send os en mail  info@4d.dk 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K