Configuration Manager (SCCM) kurser

Microsoft SCCM er en software management suite, der giver systemadministratorer mulighed for at installere, administrerer og styre sikkerheden på enheder på tværs af organisationen. SCCM har fjernbetjening, patch management, operativsystem implementering, netværksbeskyttelse og andre forskellige tjenester. SCCM er en del af Microsoft Systems Center.

Vi har mange års erfaring med Systems Center kurser  på højt teknisk niveau og kan tilbyde dig solide og kompetencegivende kurser i Configuration Manager (SCCM).

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Configuration Manager (SCCM) kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit Configuration Manager (SCCM) kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Configuration Manager (SCCM) kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser Configuration Manager (SCCM), hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Configuration Manager (SCCM) kurser.

Vi kan også tilbyde Configuration Manager (SCCM) Workshopssom er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K