Microsoft Azure – er du klar til skyen? (Gratis seminar) kursus

 • Hjem
 • Cloud
 • Azure
 • Microsoft Azure – er du klar til skyen? (Gratis seminar) kursus

Indhold

Der er mange fordele ved at skifte til Azure. Forøget produktivitet til medarbejderne (anywhere, anytime, any device), højere sikkerhed på data og drift, nemmere op og ned skalering, økonomisk driftsbesparelse, kun betaling for det du bruger, fuldt overblik over alt, hvad du betaler for - og meget mere!

Flere og flere organisationer flytter deres IT til Skyen. Nogle flytter alt - andre flytter noget – eller måske bare lidt ad gangen.

Så hvad kan Microsoft Azure rent faktisk gøre for dig? Hvordan vil det hele fungere, hvis det skulle køre i Azure? Vil der være forskelle? Hvordan? Fordele? Ulemper? Er det dyrt? Tager det lang tid? Hvordan kan du gøre overgangen så usynlig som muligt for dine brugere?

Vi har lavet dette gratis seminar til dig, der gerne vil have et overblik over hvad der er muligt med Azure i forhold til de on-premise løsninger, som du kører i dag. Vi vil kigge på disse, uden at lægge skjul på, at der også kan være ulemper.

Seminarer hos 4D

Vores gratis seminarer er tiltænkt dig, der hurtigt og effektivt vil have overblik over et afgrænset emne. Et seminar er primært en-vejs-kommunikation fra konsulent til publikum. Hermed er der mere fokus på at give dig overblikket end at give dig decideret læring - typisk gennem vekslen mellem teori og praktiske hands-on opgaver.

Forplejning
Der vil blive serveret kaffe, te, sodavand og vand ad libitum både før start og i pausen. På formiddagsseminaret får du også en croissant før start, og på vores eftermiddagsseminar serverer vi noget sødt og frugt i pausen.

Tidsplan
Vores halvdags seminarer kører fra enten 9-12 eller 13-16. Et seminar består – som udgangspunkt - af to sessioner på hver 1 time og 10 minutter kun afbrudt af Q&A session og en kort pause.

09.00 | 13.00 Præsentation af konsulenten og seminaret.
09.10 | 13.10 Seminar del 1 af 2
10.20 | 14.20 Q&A
10.25 | 14.25 Pause
10.35 | 14.35 Seminar del 2 af 2
11.45 | 15.45 Q&A
11.55 | 15.55 Næste skridt
12.00 | 16.00 Slut

Målgruppe

Dette seminar er lavet til dig, der ønsker et overblik over, hvad Azure kan gøre for din organisation - og hvordan du i så fald kan komme videre.

OBS: Der er et no-show gebyr på DKK 500 ex. moms, der bliver aktiveret, hvis du ikke dukker op eller framelder dig mindst 24 timer før.

4D A/S sælger ikke Azure eller Office 365 licenser. Vi afholder dette seminar som en service til vores nuværende og eventuelt nye kursuskunder - for at give dem et overblik. Vi vil naturligvis gerne sælge Azure kurser og/eller konsulentydelser, men det taler vi kun om kort i afslutningen af seminaret mht., hvilke kurser, der ville være relevante, hvis du ønsker at gå videre med Azure.


Dette Azure seminar er baseret på en eller flere af vores hands-on Azure kurser som igen er en del af vores samlede udbud af Cloud kurser

Seminarindhold

På dette seminar skal vi se på eksisterende on-premise services og hvordan Azure kan tilbyde de samme funktioneri Skyen. Vi skal sammenligne og vurderer hvad der er bedre og hvad der ikke er så godt i Skyen.

Seminar del 1 af 2
Flyt dit Active Directory til Skyen
Oprettelse af bruger, grupper og computer
Tildeling af rettigheder
 • Roller i Azure AD
 • Azure AD Privileged Identity Management
Styring af licenser
Applikations sikkerhed med Conditional Access
Sikkerhed på bruger login
 • MFA
 • Password Protection
 • Azure AD Identity Protection

Flyt din fil Server til Skyen
OneDrive som ”Home” drev i Skyen
SharePoint som ”Fælles” drev i Skyen
Teams som ”Fælles” drev i Skyen

Q&A
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i Q&A, men konsulenten skal overholde tidsskemaet, hvilket sætter en naturlig begrænsning i antallet af spørgsmål.

Seminar del 2 af 2
Flyt backup til Skyen
Hvad er en Recovery Services Vault
Backup af on-premise resource
 • Backup politikker
 • Recovery
Site Recovery

Flyt Installationen af Office pakken til Skyen
Hvem kan installere?
Brug Intune til at rulle Office ProPlus ud
Brug Grupper i Azure AD til at styre Licenser til Office ProPlus
Manuel installation (Click2Run) vs. automatisk installation

Q&A
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i Q&A, men konsulenten skal overholde tidsskemaet, hvilket sætter en naturlig begrænsning i antallet af spørgsmål.

Afslutning (næste skridt)
Afslutningsvis vil vi nævne en række relevante Azure kurser, der vil kunne hjælpe dig igang ellers videre alt efter, hvor du er i processen. Vi kan også aftale en uforpligtende og gratis rådgivnings-session, så vi sammen kan skræddersy et unikt uddannelsesforløb, der passer eksakt til dine og din virksomheds behov.

Hvad siger vores kunder om os?

Se vores google reviewsPå Google Bussiness har vi en score på 4,8 af 5 fordelt på 256 reviews

Se vores facebook Reviews

På Facebook har vi en score på 5 af 5 fordelt på 162 reviews

 

 

Se alle vores reviews 

 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21
1160 København K
Kursusindgang
Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.30 - 15.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag: 08.30 - 15.30
Fredag: 08.30 - 15.30

 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K