• Hjem
  • Bliv specialist med vores Academy-uddannelser

Bliv specialist med vores Academy-uddannelser

4D’s uddannelseskoncept, 4D Academy, har til formål at uddanne højt kvalificerede specialister. Med en 4D Academy uddannelse tilegner du dig vigtige kompetencer, der er relevante i den moderne organisation. Vi kalder vores Academy-deltagere for User Specialists, der er kendetegnede ved at være specialister, der arbejder effektivt og målrettet inden for deres felt.

Teori forankres bedst, når det bruges i praksis

Vores Academy User Specialist uddannelser består af det bedste og mest relevante indhold fra en række af vores kurser. Vores uddannelser strækker sig over 2-4 måneder med 10-20 kursusdage afhængigt af hvilken uddannelse, du vælger. Kombinationen af et teoretisk kursusforløb med opgaver i praksis har vist sig at give bedre resultater på kortere tid, end der kunne være opnået ved traditionelle kurser.

Academy-uddannelserne er modulopdelte og struktureret omkring både generelle og specifikke områder. Modulerne afspejler formålet, da der er både specifikke IT specialist moduler af stigende teknisk sværhedsgrad inden for forskellige fokusområder, samt mere generelle moduler i projektledelse og konsulentrollen. Uddannelserne afsluttes med et uddannelsesbevis og et eventuelt antal certificeringer.

Hvem kan deltage?

Der er forskellige anbefalinger og krav til de enkelte Academy uddannelser. Læs alt om deltagerforudsætninger og indhold på de forskellige uddannelser. 

For at få det optimale udbytte af uddannelsesforløbet, skal du have mulighed for at arbejde med relevante opgaver og projekter ind i mellem de teoretiske kursusmoduler.

IT-specialister med kompetencer og netværk

At skabe sig et fagligt netværk er altafgørende for et godt karriereforløb. Uddannelserne giver dig adgang til at netværke med andre, der har samme faglige interesser og kompetencer, samt med undervisere og ansatte i 4D.

Se alle vores academy uddannelser

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K