Allan Clausen

Allan Clausen har undervist i Office-pakken i over 20 år og 16 år hos 4D. Underviser også i OneNote, Databasedesign og MS-Project. Har en svaghed for gult og blåt værktøj (Dewalt og Bosch) i sit værksted og ser alt for mange YouTubes om hvordan man bygger ting i træ.

Claus Erichsen

Claus har undervist hos 4D i 14 år og været i branchen i over 20. Han er en kompetent og levende underviser, der underviser i alle Office-produkterne og i Office 365. Claus er også en af husets SharePoint- og databaseundervisere. Han opfatter IT som sin hobby på lige fod med sine vandreture og amerikansk fodbold.

Kim Friis Laursen

Mit navn er Kim Friis Laursen, og jeg har - som underviser og udvikler – arbejdet med Microsoft Office produkter siden 1998, og har været hos 4D siden 2006. I al ubeskedenhed underviser jeg i stort set al Office og Office 365, inklusive Teams, SharePoint, OneDrive, PowerApps og Power Automate, samt næsten alle installerede Office applikationer såsom Word, Excel, PowerPoint og Visio. Jeg er hundeejer, ”Gør det selv” mand og føler mig, som flere kolleger, privilegeret over at have Microsoft Office som både hobby og job.

Rasmus Lundby Jensen

Rasmus har arbejdet med, og undervist i Adobes programmer i mange år - de sidste 8 år hos 4D AS/S som konsulent og underviser. Han har den højeste Certificering fra Adobe (ACI), og brænder for film, foto og design.

Roland Greger

Roland Greger har en bred profil indenfor IT-værktøjer. Lige siden 90’erne hvor Damgaard-brødrene huserede med ERP-systemerne Concorde og Axapta, indtil i dag, hvor yndlingsretten er Power BI. Bøger konsumeres som ”side dishes”.

Søren Skovsgaard Jensen

Søren Skovsgaard Jensen er tidligere Journal- og projektleder på Danmarks Miljøundersøgelser og har arbejdet med IT-kompetenceudvikling både i private offentlige virksomheder. Han har siden 2011 været konsulent og instruktør hos 4D. Udover Office underviser Søren også i Microsoft Project og Adobe InDesign.

Valdemar Housted Bøttern

Valdemar Bøttern har arbejdet med undervisning og konsulent opgaver i snart 20 år. Han har altid holdt sig på Server siden af IT og er nu også gået fuldt ud i Skyen med resten af Microsoft med de dertilhørende certificeringer som MCT, MCSE på Server infrastruktur siden 2000, MCSA på Office 365 og Azure certificeret.