Facebook

MDX kurser

MultiDimensional eXpressions (MDX) bruges til OnLine Analytical Processing (OLAP) forespørgsler og manipulation af multidimensionale data, der er gemt i kuber. MDX er et forespørgelsessprog, der i dag er standard hos mange OLAP leverandører. MDX erstatter i praksis mange linjers klodset traditionel T-SQL kode med et par få elegante kommandoer.

Vi er specialister i at afholde MDX kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit MDX kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit MDX kursus.

Find dit MDX kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard MDX kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i MDX, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige MDXkurser.

Vi kan også tilbyde MDX Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K