• Hvem er 4D A/S?

Hvem er 4D A/S?

4D har i mange år været en ren kursusvirksomhed, der laver træning med høj kvalitet og stort udbytte for vores kunder. Det er vi forsat, men siden 2015 har vi gennemgået en transformation for at tilpasse os og vores services til en digital fremtid med nye muligheder og behov. Vi har eksisteret siden 1991 og er i dag 35 fuldtidsansatte.

Fokus er på brugerne

Vi har fokus på brugerne i en ny digital verden uanset om det er ledelse, IT eller slutbrugere. Der er store forventninger til de enkelte medarbejdere, og vi udvikler løbende nye produkter og services, der på bedste vis, klæder dem på til fremtidens arbejdsplads.

Vores services

Rådgivning

Vores rådgivning dækker bredt: Fra hvordan man får succes med Office 365 og kommer i gang med modern workplace, til valg af det rette kursus eller de certificeringer, der bedst understøtter de kommende opgaver. Kontakt os endelig, fortæl om jeres behov - stort som småt - så kommer vi med et bud på, hvordan vi kan hjælpe.

 

Change Management

I større projekter kan vi tilbyde Change Management med henblik på at opnå et højt antal aktive, effektive og tilfredse medarbejdere, der samarbejder efter en fælles standard.

 

IT-træning

Hos os kan du få IT-træning, der går fra grundlæggende Office effektivitet, samarbejde i Office 365, til dyb teknisk viden i fx Azure, SQL Server, Visual Studio herover Business Intelligence og Power BI. Vi kan kombinere en lang række træningsformer fx hands-on, seminarer, webinarer, video, Self-study til den optimale løsning i et givet projekt.

 

As-a-Service (XaaS)

Når man arbejder med mennesker og IT i forhold til kompetencer og produktivitet, er ens arbejde aldrig slut. Vi kan derfor tilbyde en række ”as-a-service” ydelser, baseret på et langvarigt samarbejde, der i al sin simpelhed går ud på at fastholde og udbygge kompetencer og produktivitet i organisationen.

Microsoft Gold Learning og Productivity partner

Vi har et tæt samarbejde med Microsoft og partnerkanalen, hvor vi er den eneste partner i Danmark, der har den unikke kombination af at være managed Gold Learning og Productivity partner.
 
Vi blev i november 2016 kåret til årets Microsoft Capacity Enabler og det er vi meget stolte over. Det er et udtryk for, at vi gør en mærkbar forskel og skaber resultater for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores mission

Det er vores mission at skabe fokus på det faktum, at systemerne aldrig bliver bedre end de brugere, der betjener dem. Der er desværre en lang tradition for, at projekterne stopper, når systemerne kører på fine nye maskiner, men før brugerne er blevet klædt ordentlig på til at anvende dem.
 
Det vil vi ændre på, og vi er godt hjulpet på vej af den digitale transformation, empowering employees, modern workplace, potentialet i fornyet samarbejdsproduktivitet og behovet for at kunne tiltrække de nye og topeffektive digitale medarbejdere.

Kontakt os

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, vil jeg gerne invitere dig til at prøve det eller til en uforpligtende dialog, da jeg er ganske sikker på, at vi kan hjælpe, og at du ikke bliver skuffet.

Med venlig hilsen
Peter Kallin, CEO

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21
1160 København K
Kursusindgang
Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.00 - 16.30 (Indgang for kursister i Læderstræde åbner 8.30) 
Tirsdag: 08.30 - 16.30
Onsdag: 08.30 - 16.30
Torsdag: 08.30 - 16.30
Fredag: 08.30 - 16.30

 

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K