• Få succes med Office 365 i din organisation

Få succes med Office 365 i din organisation

Hvad er visionen om Modern Workplace i forhold til digital transformation? Hvad betyder det, at Office 365 er en platform?  Hvad er der af apps/programmer i Office 365? Hvilke af de nye apps er specielt relevante for os? Hvilke apps skal vi starte med? Hvordan kommer vi i gang?

4D A/S kan hjælpe jer til succes i organisationen med Office 365.

Fokus på brugerne

Vores fokus er på brugerne, hvad enten det er IT, slutbrugeren eller ledelsen. En løsning bliver aldrig bedre end de personer, som bruger den. Realiteten er, at hvis man ikke får brugerne med fra start og klæder dem på til at anvende den nye software, vil de fleste anvende den på eksakt samme måde som den gamle. Dette betyder, at der ligger et kæmpe potentiale opsparet i individuelt effektivitet og samarbejdsproduktivitet i mange organisationer.

Vi kan hjælpe

Vi hjælper vores kunder til at få det bedste ud af Office 365. Faktisk har vi gjort det så godt, at vi er kommet ind under Microsofts vinger, som en Managed Partner på Moden Workplace Productivity.  Det betyder, at vi har fået optimale vilkår til løbende at udvikle og levere services, der kan hjælpe organisationer til at blive endnu mere succesfulde med Office 365.

Vores services kan opdeles på følgende områder:

Vil du høre mere om, hvad der ligger i de enkelte services? Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor I kan fortælle om jeres behov, ønsker og udfordringer, og vi kan give jer et bud på, hvordan vi vil kunne gribe det an sammen. 

Få mere ud af Office 365

Med vores seminar Produktivitet og samarbejde med Office 365 får du en overordnet forståelse af Office 365 og et indblik i, hvordan du og dine kollegaer kan arbejde og samarbejde endnu mere effektivt.

 Læs mere om seminaret

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips & tricks for både Office/Adobe kurser og Microsoft tekniske kurser og certificeringer.

Kontaktoplysninger

Amagertorv 21
1160 København K