Leje af IT-kursuslokaler

Et koncept, der virker

Vi har udviklet et koncept, hvor vi kombinerer lokaler, IT, AV-midler, service, forplejning og omgivelser til en 100% læringsoplevelse.

(Vi udlejer også lokaler til seminarer og møder)

Lokalerne

Vi har 10 flotte, lyse kursuslokaler på Amagertorv (strøget) i centrum af København. Lokalerne, der maksimalt kan have 10 kursister, har aircondition og derfor en behagelig temperatur året rundt. Hver kursist får stillet en installeret computer til rådighed. Vi anvender lærer-elev-systemet NetVision, som muliggør, at kursisterne på egen skærm kan følge med i, hvad underviseren viser på sin. 

 kursuslokale

Forplejning og service

Når du booker hos os, så kommer I ikke til at mangle noget. Vi tilbyder derfor morgenmad med et rigt udvalg af brød, pålæg og juice, så I får en god start på dagen. Kaffen bliver brygget på vores Kontra Kaffemaskiner med frisk mælk, hvor du kan vælge mellem Café Latte, Cappuccino, Espresso, Americano, Thai latte og meget mere. I vores opholds lokaler kan du hele dagen forsyne dig med friskbrygget kaffe/the, sodavand eller kildevand. I kan tilkøbe frokost, som finder sted på en hyggelig italiensk restaurant blot et stenkast væk, hvor du kan vælge mellem varme retter, pasta eller salater.

kaffemaskine

Kom og se vores faciliteter 

Du er meget velkommen til at komme forbi og se vores faciliteter. Vi har åbne alle dage indenfor almindelige kontortid, men vi vil gerne have, at du booker i forvejen i forhold til vores egen planlægning.

Priser

Det er vigtigt for os, at prisen er gennemskuelig og at du ikke skal opleve, at der kommer en masse ekstra på regningen i forbindelse med din booking. Nedenstående priser dækker alt, der er beskrevet på denne side.

Pris for leje af IT-kursuslokale: 8.000
Pris for forplejning ex frokost pr deltager: 100
Pris for frokost pr person:  150

Ovenstående priser er per dag, angivet i danske kroner (DKK) og eksklusiv moms. 

Booking

kontakt os for booking på 33 14 71 44 eller undervisning@4d.dk.