Facebook

Orchestrator kurser

Med Systems Center Orchestrator samler du opgaver og procedurer i en grafisk brugergrænseflade, Runbook Designer, for at skabe pålidelige, fleksible og effektive end-to-end løsninger i dit it-miljø. Du kan bruge Orchestrator til at automatisere processer i din datacentral uanset hardware eller platform. Du kan standardisere bedste praksis for at forbedre driftseffektiviteten. Du kan forbinde systemer fra forskellige leverandører uden at behøve at vide, hvordan du bruger scripting og programmeringssprog.

Vi har mange års erfaring med Systems Center kurser  på højt teknisk niveau´, og vi kan tilbyde dig solide og kompetencegivende kurser i Orchestrator .

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Orchestrator kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit Orchestrator kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Orchestrator kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser Orchestrator , hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Orchestrator kurser.

Vi kan også tilbyde Orchestrator  Workshopssom er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K