Power BI Workshop kursus

Kursusmål

Power BI Workshops er både et Power BI kursus og udvikling af egne løsninger - på en og samme tid.

Power BI Workshops er relevant for alle jer, der ønsker at arbejde målrettet med Power BI i forhold til netop jeres egne behov og krav i virksomheden.

Power BI og Business Intelligence er generelt områder, der oplever stor fokus og kraftig vækst. Flere og flere virksomheder og organisationer har indset værdien af deres data og ønsker derfor at udvikle og implementere datadrevne løsninger, der giver indsigt - og som efterfølgende kan danne grundlag for effektive og målrettede beslutninger. Power BI er bygget op omkring Self-Service konceptet, hvilket betyder, at udviklingen af disse løsninger i højere grad ligger hos brugerne frem for hos en travl IT-afdeling eller hos eksterne konsulenter.

Hermed opstår et naturligt behov for at få uddannet jeres medarbejdere, så de kan anvende Power BI til at kunne definere, levere og visualisere de rigtige data effektivt og præcist. De enkelte opgaver, krav og udfordringer varierer typisk fra virksomhed til virksomhed, og vi oplever ofte, at den enkelte virksomhed har nogle meget specifikke områder, der ønskes fokus på.

Derfor kan vi nu tilbyde målrettede workshops i Power BI, hvor forløb, indhold og varighed aftales individuelt mellem jer og en af 4D’s erfarne instruktører/konsulenter. I en workshop er der typisk ikke et decideret opgavesæt – vi tager derimod udgangspunkt i jeres egne data, og konkrete opgaver fra jeres dagligdag løses og diskuteres under kurset. Indholdet i en workshop afspejler derfor jeres helt specifikke ønsker, og det er også muligt at diskutere og løse de nye opgaver og problemstillinger, der typisk opstår under forløbet.

Prisen for en workshop er fast pris pr. dag og er inklusiv den tid instruktøren skal bruge til forberedelse af kursusindholdet. Hvis vi skal udvikle specielt kursusmateriale eller sætte os ind i komplicerede datamodeller eller andre opgaver, der tager tid, inden kursusstart, så kan der komme et tillæg til den angivne dagspris. Dette vil vi naturligvis oplyse om og få accept på inden vi går i gang. Power BI workshops afholdes – som udgangspunkt - hos jer, men vi kan afholde den hos 4D mod et tillæg for lokale og forplejning. Dato(er) aftales direkte med vores kursusadministration.

Eksempler på emner i en Power BI workshop kunne fx være:

  • Implementering af Power BI i jeres virksomhed
  • Datagrundlag og datamodeller med udgangspunkt i jeres egne data
  • Udvikling af rapporter baseret på kuber
  • Deling af datamodeller og skabeloner i jeres virksomhed
  • Visualisering af jeres data
  • Opsætning af sikkerhed

En workshop kunne fx tage udgangspunkt i hele kurset eller moduler fra disse kurser:

Deltagere

Dette Power BI kursus og workshop indgår som en del af vores samlede udbud af Business Intelligence kurser og er lavet til jer, der gerne vil kunne levere og visualisere jeres data effektivt og præcist.

Er du interesseret i en Power BI Workshop? Så kontakt os på webchatten, telefon 33147144 eller mail info@4d.dk.

Kursusmateriale

Før workshop
  • Indhold og forløb aftales med en instruktør/konsulent, som vil hjælpe Jer med at finde det helt rigtige indhold, som opfylder og dækker Jeres behov og ønsker.
Efter Workshop
  • Mulighed for at tilknytte instruktøren/konsulenten til jeres projekt efterfølgende og på den måde få nem ad-hoc tilgang til løbende kvalificeret sparring og hjælp.

Hvad siger vores kunder om os?

Se vores google reviewsPå Google Bussiness har vi en score på 4,8 af 5 fordelt på 256 reviews

Se vores facebook Reviews

På Facebook har vi en score på 5 af 5 fordelt på 162 reviews

 

 

Se alle vores reviews 

 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K
Kursusindgang
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.30 - 15.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag: 08.30 - 15.30
Fredag: 08.30 - 15.30

 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21, 2. sal
Indgang fra Læderstræde 22-26
1201 København K