Power BI Workshop kursus

Kursusmål

Power BI Workshops er både kursus og udvikling af løsninger - på en og samme tid.

Power BI Workshops er relevant for alle virksomheder, der ønsker at arbejde målrettet med Power BI i forhold til netop deres egne behov og krav.

Power BI og Business Intelligence er generelt et område, der oplever stor fokus og kraftig vækst. Flere og flere virksomheder og organisationer har indset værdien af deres data og ønsker derfor at udvikle og implementere datadrevne løsninger, der giver indsigt og som efterfølgende kan danne grundlag for effektive og målrettede beslutninger. Power BI er bygget op omkring Self-Service konceptet, hvilket betyder, at udviklingen af disse løsninger i højere grad ligger hos brugerne frem for hos en travl IT-afdeling eller hos eksterne konsulenter.

Hermed opstår et naturligt behov for at få uddannet medarbejdere, så de kan anvende Power BI til at kunne definere, levere og visualisere de rigtige data effektivt og præcist. De enkelte opgaver, krav og udfordringer varierer typisk fra virksomhed til virksomhed og vi oplever ofte, at den enkelte virksomhed har nogle meget specifikke områder, som de ønsker at fokusere på.

Derfor kan vi nu tilbyde målrettede workshops i Power BI, hvor forløb, indhold og varighed aftales individuelt mellem jer og en af 4D’s erfarne instruktører/konsulenter. I en workshop er der typisk ikke et decideret opgavesæt; men der tages udgangspunkt i jeres egne data og konkrete opgaver fra dagligdagen løses og diskuteres under kurset. Indholdet i en workshop afspejler derfor jeres helt specifikke ønsker og det er også muligt at diskutere og løse de nye opgaver og problemstillinger, der typisk opstår under forløbet.

Prisen for en workshop er fast pris pr. dag og inklusiv den tid instruktøren skal bruge til forberedelse af kursusindholdet. Skal vi udvikle specielt kursusmateriale eller sætte os ind i komplicerede datamodeller eller andre opgaver, der tager tid, inden kursusstart, så kan der komme et tillæg til den angivne dagspris. Dette vil vi naturligvis oplyse om og få accept på inden vi går i gang. Power BI workshops afholdes – som udgangspunkt - hos Jer, men vi kan afholde den hos 4D mod et tillæg for lokale og forplejning. Dato(er) aftales direkte med vores kursus administration.

Eksempler på emner i en Power BI workshop kan være:

  • Implementering af Power BI i jeres virksomhed
  • Datagrundlag og datamodeller med udgangspunkt i jeres data
  • Udvikling af rapporter baseret på Kuber
  • Deling af datamodeller og skabeloner i jeres virksomhed
  • Visualisering af data
  • Opsætning af sikkerhed

En workshop kunne tage udgangspunkt i hele kurset eller moduler fra:

Deltagere

Er du interesseret i en Power BI Workshop? Så kontakt os på webchatten, telefon 33147144 eller mail info@4d.dk.

Kursusmateriale

Før workshop
  • Indhold og forløb aftales med en instruktør/konsulent, som vil hjælpe Jer med at finde det helt rigtige indhold, som opfylder og dækker Jeres behov og ønsker.
Efter Workshop
  • Mulighed for at tilknytte instruktøren/konsulenten til jeres projekt efterfølgende og på den måde få nem ad-hoc tilgang til løbende kvalificeret sparring og hjælp.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K