SharePoint Server kurser

Med SharePoint Server får du større kontrol over organisationens SharePoint oplevelse.

Vi har mange års erfaring med SharePoint Server på højt teknisk niveau og kan tilbyde dig solide og kompetencegivende kurser i SharePoint Server .

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit SharePoint Server kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition og effektive av-midler.

Find dit SharePoint Server kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard SharePoint Server kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser SharePoint Server, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige SharePoint Server kurser.

Vi kan også tilbyde SharePoint Server Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K