Konsulentydelser i PowerShell

4D har stor erfaring med PowerShell og tilbyder konsulentydelser på timebasis leveret af vores certificerede konsulenter.

Har du nogensinde fundet dig selv i en situation, hvor du skal lave det samme igen og igen, eller løse opgaver som er lidt mere komplekse eller ”anderledes” end hvad Microsoft havde forestillet sig, at du kunne finde på? Så skal du nok se lidt på PowerShell. PowerShell er et stærkt scripting- og konfigurationsværktøj til alle Microsoft platforme såsom Windows Server, Exchange Server, SQL Server eller Cloud-produkter som Azure eller Office 365.

Vi tilbyder konsulentassistance og rådgivning i brugen af PowerShell til en bred vifte af Microsoft produkter. Måske har du tidligere erfaring med brugen af script-værtøjer og har sikkert fundet ud af, at de ikke altid er lige nemme at bruge på en Microsoft-platform, fordi syntax og implementering kan være forskellige. Med PowerShell har Microsoft skabt et værktøjssæt, som spreder sig ud over alle de platforme som Microsoft opererer på og oftest på en nem og tilgængelig måde.

Få en uforpligtende samtale

Uanset dit behov, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale om løsning, økonomi og tidsplaner.

 

   +45 33 14 71 44

   info@4d.dk 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K