Microsoft Cloud Services - Et overblik (Gratis webinar) kursus

  • Hjem
  • Cloud
  • Cloud
  • Microsoft Cloud Services - Et overblik (Gratis webinar) kursus

Kursusmål

Microsoft 365, Azure,Windows 365. Cloudtjenester findes der nok af, men hvad kan de og hvad skal man bruge dem til? En overgang til Skyen behøver ikke at være svær, men det vigtigste er at man vælger de rigtige services til det rigtige formål. Vi har sammensat dette lille webinar á 1 times varighed for at give dig evnen til at vælge de rigtige produkter til at øge produktiviteten og gøre brugeroplevelsen så nem og gnidningsfri som overhoved mulig. Vi skal ikke gå i dybden med nogle produkter men dække det hele så du får overblikket.

Den store forskel på et webinar og et kursus, er at der ikke er hands-on opgaver på et webinar. Det er primært en-vejs-kommunikation fra konsulent til publikum. Hermed er der mere fokus på overblik end decideret lærring gennem vekslen mellem teori og praktiske opgaver.

Deltagere

Dette webinar á 1 times varighed er rettet imod dig som vil danne sig et overblik over hvad Microsoft Cloud services kan gøre for dig, hvilke services de tilbyder og hvordan du kan bruge dem i din virksomhed. Vi skal ikke se på det tekniske bagved så alle kan være med. Hvis du er interesseret i de enkelte produkter i Microsoft 365 og hvordan brugerne kan bruge dem kan du med fordel deltage på vores Microsoft 365 webinar.

Der bliver ikke udleveret noget materiale på dette webinar.

Kursusmateriale

Webinar á 1 times varighed kl. 9-10

Kursusindhold

På dette seminar skal vi se på forskellige tjenester som Microsoft tilbyder I skyen, vi skal sammenligne dem og se på hvad de kan gøre hver for sig og tilsammen.

Microsoft 365
  • Den korte historie om Microsoft 365
  • Hvilke services i 365 kan man bruge til at erstatte services fra on-prem, fx: Brugerens Home drev blive til OneDrive og Fælles drev bliver til SharePoint eller Teams

Azure
  • Hvad er Azure og hvad har det med Microsoft 365 at gøre
  • Hvad er de grundliggende services man kan have liggende I Azure, fx. App Services til hjemmesider, Azure Database som “SQL Server”, Azure Storage til opbevaring af data og Azure Virtuelle Maskiner.

Windows 365
  • Hvad er Windows 365 og er det fremtiden for brugernes maskiner I skyen

Q&A
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i Q&A, men konsulenten skal overholde tidsskemaet, hvilket sætter en naturlig begrænsning i antallet af spørgsmål.

Afslutning (næste skridt)
Der er mange forskellige Microsoft kurser der dækker deres Cloud services, så spørg endelig konsulenten på dit seminar og han vil kunne lede dig i den rigtige retning.

Hvad siger vores kunder om os?

Se vores google reviewsPå Google Bussiness har vi en score på 4,8 af 5 fordelt på 256 reviews

Se vores facebook Reviews

På Facebook har vi en score på 5 af 5 fordelt på 162 reviews

 

 

Se alle vores reviews 

 

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K
Kursusindgang
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K
Åbningstider
Mandag: 08.30 - 15.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 15.30
Torsdag: 08.30 - 15.30
Fredag: 08.30 - 15.30

 

Kontaktoplysninger

 
Kejsergade 2, 3 sal
1155 København K