MD-100 Windows 10 kursus

Det lærer du

Dette kursus er for dig som dagligt har med Windows 10 at gøre, du kommer til at gennemgå hele Windows 10 livshistorie fra installation til reinstallation. Vi skal se på de forskellige muligheder der er for installation, hvordan du konfigurer opdateringer, installerer apps og programmer. Vi ska også se på hvordan du kan højne sikkerheden på Windows 10 i forbindelse med diverse logon muligheder og beskyttelse imod indtrængen fra vira eller sikkerhedshuller.

Microsofts nye en dags kurser er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Tager man de 4 kurser (med en samlet længde på 5 dage) leder de op imod testen Windows 10, eller videre til certificeringen som Modern Desktop Administrator Associate

MD-100T01 - Installing Windows 10

MD-100T02 - Configuring Windows 10

MD-100T03 - Protecting Windows 10

MD-100T04 - Maintaining Windows 10

Efter de fem dage vil du være i stand til at installerer Windows 10 med dertil hørende software, gennemfører vedligeholdelse og opdateringer samt konfigurer sikkerheds indstillinger for at beskytte Windows imod eksterne såvel som interne angreb.

Det får du

Før kurset
  • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.

  • På kurset
  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
  • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
  • Adgang til Microsofts digitale kursusmateriale (DMOC) samt Microsoft Labs Online.
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.

Efter kurset
  • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
  • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Få det optimale ud af kurset

Dette kursus er grundlæggende installation af Windows, så der er ikke de store krav for at kunne deltage, men for at have en bedre forståelse er det en fordel hvis du i forvejen kender lidt til Windows Operativ Systemer, Active Directory og netværk.

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, gode tilbud, tips og tricks med vores månedlige nyhedsbrev.

Vi har både et Office/Adobe nyhedsbrev og et nyhedsbrev for vores tekniske Microsoft kurser.

Her bor vi

Hovedindgang
Amagertorv 21
1160 København K
Kursusindgang
Læderstræde 22-26
1201 København K
Åbningstider
Mandag: 08.00 - 16.30 (Indgang for kursister i Læderstræde åbner 8.30) 
Tirsdag: 08.30 - 16.30
Onsdag: 08.30 - 16.30
Torsdag: 08.30 - 16.30
Fredag: 08.30 - 16.30

 

Kontaktoplysninger

 
Amagertorv 21
1160 København K