Acrobat kurser

Med Acrobat er det nemt at lave stort set alt om til en PDF i høj kvalitet og som ser flot ud - på enhver skærm. Du kan også, med et snuptag, separere og flette dokumenter. Du behøver ikke at genskabe dokumenter fra bunden med Acrobat. Du kan i stedet eksportere PDF'er til filformater som f.eks. Office eller redigere teksten inde i en PDF. Del dokumenter, send til korrektur og få dem underskrevet og returneret – overalt og på enhver enhed - alt sammen på rekordtid med Acrobat.

Vi er specialister i at afholde Acrobat kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Adobe kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Acrobat kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition ogl effektive av-midler.

Find dit Acrobat kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Acrobat kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Acrobat, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Acrobat kurser.

Vi kan også tilbyde Acrobat Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K