Facebook

Big Data kurser

Med Big Data kan du frigøre dig fra alle tidligere kapacitets begrænsninger. Få ny viden om dine kunder, produkter og markedet og styrk din beslutningstagning og produktivitet med indsigt fra både strukturerede, semistrukturerede og ustrukturerede data. Ved at kunne analysere store mængder data, der tidligere var utilgængelige, omdanner du din forretning til en, der former fremtiden med prædiktiv analyse så du dermed kan komme foran dine konkurrenter.

Vi er specialister i at afholde Big Data kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Business Intelligence kurser, der passer til dit niveau, behov og ambitioner.

Med vores unikke læringskoncept er vi med dig hele vejen. Gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kursus, certificerede instruktører, gennemarbejdede kursusmaterialer og tilfredshedsgaranti på kurset plus gratis hotline efter kurset. Vores mål er at sikre dig maksimalt udbytte af dit Big Data kursus.

Vores kursuscenter, på Strøget, i centrum af København, har lyse og hyggelige kursuslokaler med moderne computere, behagelig aircondition til effektive av-midler. Alt for at sikre at du - på alle måder - får det maksimale ud af dit Big Data kursus.

Find dit Big Data kursus her på denne side og book din dato allerede i dag.

Alle virksomheder har forskellige arbejdsgange og derfor også krav, behov og ønsker til deres løsninger. I visse tilfælde dækker vores åbne standard Big Data kurser kun delvist de specifikke behov.

Derfor tilbyder vi virksomhedskurser/firmakurser i Big Data, hvor forløb og indhold aftales individuelt med en instruktør med udgangspunkt i moduler af vores forskellige Big Data kurser.

Vi kan også tilbyde Big Data Workshops som er virksomhedskursus og konsulentydelse på en og samme tid. Her tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov og laver et kursus, hvor vi arbejder med jeres aktuelle opgaver samtidig med at i får træning i de relevante værktøjer og metoder

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K