AZ-100 Microsoft Azure Infrastructure and Deployment kursus

Kursusmål

Microsoft har udviklet 5 stk en-dags kurser der forbereder dig til certificeringen som Microsoft Azure Infrastructure and Deployment, eller videre til certificeringen som Azure Administrator.

Microsofts en-dags kurser er både for dig som ønsker at komme på kursus i et specifikt område som du arbejder med til hverdag, eller for dig som ønsker at opnå en certificering i produktet.

Dette 5 dags kursus er en samling af de 5 enkeltstående kurser til dig, der vil have det fulde overblik til en god pris.

AZ-100T01 Manage Subscriptions and Resources

AZ-100T02 Implementing and Managing Storage

AZ-100T03 Deploying and Managing Virtual Machines

AZ-100T04 Configuring and Managing Virtual Networks

AZ-100T05 Manage Identities

Efter de fem dage vil du være i stand til at forstå og arbejde med Azure teknologier indenfor områder som Abonnementer, Azure Lagerplads, Virtuelle Maskiner, Netværk og Brugere/Grupper.
Da de fleste services der kan køre i Azure er afhængig af de funktioner som vi gennemgår på kurset, vil du opnå en grundlæggende forståelse for administration af Azure resourcer.

Deltagere

For at få det bedste ud af kurset er det en fordel hvis du har lidt erfaringer med operativsystemer, virtualisering, cloud infrastruktur, storage og netværk.

Kursusmateriale

Før kurset
  • Mulighed for at tale med en instruktør, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus.
På kurset
  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler i centrum af København.
  • Et kursus bestående af en vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får tid til at arbejde med opgaverne i praksis, og derfor har vi altid fokus på hands-on i undervisningen.
  • Et kursusmateriale, som du efterfølgende kan bruge som opslagsværk samt et opgavesæt, der understøtter kurset.
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant på Gråbrødretorv, kage, slik, og naturligvis Wi-Fi til dine devices.
  • Et kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer.
Efter kurset
  • Adgang til vores gratis hotline, som betyder, at du op til et år efter kurset kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på kurset.
  • Vores unikke tilfredshedsgaranti, som er din tryghed for at få fuldt udbytte af dit kursus.

Kurset bliver afholdt på dansk, men vi benytter Microsofts digitale materiale (DMOC), som er på engelsk.

Du vil efterfølgende have adgang til materialet både online og lokalt. I tilfælde af at Microsoft laver en ny version af kursusmaterialet, vil du automatisk få adgang til det. Derudover vil du have adgang til øvelser via Microsoft Labs Online i 180 dage i alt, og du kan derfor fortsætte eller starte forfra på en øvelse hjemmefra, under eller efter kurset, alt efter behov.materialet både online og lokalt. I tilfælde af at Microsoft laver en ny version af kursusmaterialet, vil du automatisk få adgang til de

Kursusindhold

Se højere oppe på siden.

Kontaktoplysninger

Adresse
Amagertorv 21
1160 København K